Hjem > Nyheter > Innhold
Produktkategori

Slik justerer maskinens nøyaktighet av Kaiping Machine

Wuxi Puxin Machinery Factory | Updated: May 24, 2017

Sideklareringen av Kaiping-maskinen bestemmer også sidekvaliteten på skjæringsmetallspolen, skjæringssonen og rivesonen skal være pen og overflaten er jevn, det generelle skjæringsområdet opptar 20% til 45% av tykkelsen på Metallspole, jo tykkere metallspolen, jo større skjæringsområdet.
Maskineringspresisjonen til Kaiping maskinverktøy er også en viktig faktor som påvirker skjærekvaliteten til metallspolen, som er relatert til effektiv kontinuerlig skjæring. Hvis det er et gap mellom knivaksen og hullet i kniven, vil det gjøre knivbevegelsen eksentrisk. Hvis eksentrisiteten er for stor, oppstår intermittent skjæring. Men etter hvert som teknologien utvikler seg, har metallstripen overlappingen av justeringen allerede brukt digital automatisering, mer nøyaktig og praktisk, for eksempel i bransjens mest representative merke stativ, Ding Foundation etter 18 års fokus på metall kaiping maskinforskning og Utvikling og produksjon, i teknologien er ganske moden. At de er berømte i bransjen.
Justeringsnøyaktigheten til skivekuttersiden av Kaiping-maskinen oppnås hovedsakelig ved maskinens presisjon av skivekutteren, den sammensatte gummiisoleringsringen og stålisoleringsringen, som bare er tykkelsen, flathet, parallellitet, overflatefinish og så på. I tillegg vil den kumulative feilen til kutteren også påvirke presisjonen av skivekutterens tilbakeslagsjustering. Derfor bør breddepresisjonen til den skjærende metallspolen bestemmes av knivens sidestykke, som ikke kan overstige to ganger på klaringens klaring.

produkter
Slitting series
Leveling serier
Flat stålserier
Coil upender
Tlf: + 86-510-83208381
Mob: + 86-13951579100
Legg til: 76 # Qianluo Load, Huishan District,
Wuxi, Jiangsu, Kina
E-post: wxpx0510@163.com
Forespørsel