Hjem > Utstilling > Innhold
Produktkategori

Vedlikehold av hydraulisk løftebord

Wuxi Puxin Machinery Factory | Updated: Dec 04, 2017

I dagens produksjonsfelt involverer det ofte transport av varer og andre problemer. Ved transport av ulike varer brukes ofte hjelpeværktøy for lasting og lossing av varer. For eksempel, når du transporterer varer, kan dieselgaffeltrucken brukes, og ved lasting og lossing av faste varer brukes det hydrauliske løftebordet og annet utstyr vanligvis.

Derfor, ved lasting og lossing av mange faste varer, kan bruk av hydraulisk heisbord gi oss mye bekvemmelighet. Utstyret drives hovedsakelig av elektrisk energi og heises av det hydrauliske systemet. Derfor, i den aktuelle operasjonen, bør uregelmessig drift unngås, slik at den ikke påvirker normal drift.

I tillegg til normal drift, i løpet av daglig bruk, må personalet også holde seg til det aktuelle vedlikeholdet. Hovedprinsippet er å sette forebygging først, og utstyret bør korrigeres eller avhjelpes i tide før feilen. Dette kan effektivt forlenge levetiden til det hydrauliske løftebordet.

I det daglige vedlikeholdet bør det tas hensyn til rengjøring og inspeksjon av hydraulisk løftebord for å sikre at komponentene er intakte. I løpet av uken inspeksjon, er hovedet å sjekke situasjonen for hver forbindelse på heisbordet. Kontroller samtidig tetningsdelen for å unngå lekkasjeproblemet.

Ved rengjøringsbehandling, rengjør hovedsakelig nøkkelkomponenter på hydraulisk løftebord, for eksempel løftestativ, saks, linje og oljesylinder, for å unngå støv og mangler som påvirker det vanlige arbeidet. Når det gjelder utskifting av hydraulikkolje, anbefales det å byttes ut hver tredje måned. Hvis frekvensen er lav, kan utskiftingssyklusen forlenges tilsvarende.

Det skal bemerkes at i selve bruken av hydraulisk løftebord må vi være oppmerksom på å opprettholde balansen mellom varene, og holde bordet steget med jevn hastighet så godt som mulig. Hvis det større feilproblemet er funnet, skal operasjonen stoppes umiddelbart og repareres av fagpersonalet så snart som mulig.

http://www.pxslitter.com


produkter
Slitting series
Leveling serier
Flat stålserier
Coil upender
Tlf: + 86-510-83208381
Mob: + 86-13951579100
Legg til: 76 # Qianluo Load, Huishan District,
Wuxi, Jiangsu, Kina
E-post: wxpx0510@163.com
Forespørsel