Hjem > Utstilling > Innhold
Produktkategori

Hovedkomposisjonen og applikasjonsfordelene til CNC kuttelengden

Wuxi Puxin Machinery Factory | Updated: Dec 02, 2017

CNC kutting lengde linjen er også en slags maskinverktøy. Det er ikke bare trygt og pålitelig, men det er også enkelt å betjene, så det er begunstiget av de fleste brukere. Analyserer fra sammensetningen, omfatter det hovedsakelig kroppen, datamaskinens enkeltbrikke, matbord og så videre. Maskinlegemet på CNC-kappelengdelinjen er utstyrt med en CNC-knapp, og den øvre og nedre matrullen er installert på maskinens kropp.

I tillegg, i interiøret i CNC-kappelengdelinjen, også utstyrt med en fôrings-trinnmotor. Denne delen er hovedsakelig forbundet med valsetransmisjonen. Siden av kroppen er utstyrt med en kutterramme, den øvre kutteren er montert på kutterrammen, hovedsakelig drevet av skjæringsmotoren, og kan flyttes opp og ned med kutterrammen. I tillegg er kroppen også installert med en nedre kutter.

Sammenlignet med annet lignende utstyr, har CNC kuttlengden linjen åpenbar forbedring i mange aspekter. For eksempel, når den øvre kutter er drevet av trinnmotor, kan posisjoneringsnøyaktigheten til den øvre kutter forbedres, og startmomentet til trinnmotoren er stor, og skjærhastigheten og dybden på skjærmaskinen kan justeres fritt .

Samtidig har kontrollen av hele systemet også blitt betydelig forbedret. Dette skyldes at CNC-kuttelengden i datamaskinens enkeltchip-kontrollnøyaktighet er høy, noe som kan sikre stabil og pålitelig drift av utstyret. Av denne grunn vil produktet i den praktiske applikasjonen uunngåelig gi de positive effektene for skjærebeltet og skjærslanger av elektronikk og elektriske industrier.

For brukere har CNC-kuttelengden ikke bare stabil og pålitelig ytelse, men forenkler også driftsprosessen, noe som gjør produksjonseffektiviteten høyere, drift og vedlikehold er enklere.

I sammendrag kan anvendelsen av CNC-kuttelengdelinjen ikke bare hjelpe produsentene til å forbedre produksjonseffektiviteten, men også sikre kvaliteten på produktene samtidig som produksjonskostnadene reduseres. På denne måten kan markedets konkurranseevne forbedres betydelig.

http://www.pxslitter.com/


produkter
Slitting series
Leveling serier
Flat stålserier
Coil upender
Tlf: + 86-510-83208381
Mob: + 86-13951579100
Legg til: 76 # Qianluo Load, Huishan District,
Wuxi, Jiangsu, Kina
E-post: wxpx0510@163.com
Forespørsel