Hjem > Utstilling > Innhold
Produktkategori

Utviklingen og kort introduksjon ved påføring av stålspirens slitsmaskin

Wuxi Puxin Machinery Factory | Updated: Nov 18, 2017

Typen av stålspole slitsmaskinen er mer og mer rikelig. Samtidig er klassifiseringsmetoden dessuten forskjellig. I henhold til arbeidsformen kan den hovedsakelig være delt inn i rett meiselslitsing, ekstruderingsslitting og rund knivsslitting.

For tiden er veien for ekstruderingskjæring ikke vanlig. Med utviklingen av teknologi, er stålspole slitsmaskinen gradvis fra enkeltmotorstyring til dobbeltmotor, tre motorutvikling. I fremdriftsprosessen blir utstyret raskere og raskere, og mer stabilt og effektivt.

Ved bruk av stålspole slitsmaskinen, må vi også gjøre produksjonen i henhold til de spesifikke driftskravene. Før du åpner utstyret, følg først inspeksjonen, og kontroller spesielt om oljenivået og trykkmåleren på hovedhydraulisk drivsystemet er korrekt og stabilt. Vær også oppmerksom på at lufttrykket er stabilt. Deretter kan utstyret startes for produksjon.

Det skal bemerkes at i prosessen med å bruke stålspoleskjæringsmaskinen for å oppnå ønsket produksjonseffekt, er det nødvendig å kombinere de faktiske behovene for å angi de forskjellige kontrollparametere. For eksempel, i henhold til materialtypen, tykkelse, lengde og bredde av slissearrangementet, blir slissemenyen innstilt.

Personalet bør velge riktig rullelengde og bredde i henhold til produksjonskravene. Til slutt bør den aktuelle rullestasjonen velges for stålspirens slitsmaskin. Juster de relevante delene, installer de tilhørende spesifikasjonene for stålspirelprodukter, og utfør slissoperasjoner.


produkter
Slitting series
Leveling serier
Flat stålserier
Coil upender
Tlf: + 86-510-83208381
Mob: + 86-13951579100
Legg til: 76 # Qianluo Load, Huishan District,
Wuxi, Jiangsu, Kina
E-post: wxpx0510@163.com
Forespørsel