Hjem > Utstilling > Innhold
Produktkategori

Strukturelle designkarakteristikker av stålskiver

Wuxi Puxin Machinery Factory | Updated: Dec 28, 2017

Stål Slitter er et vanlig stålspireskjæringsutstyr, sammenlignet med det i forrige skjæreutstyr, kan det brukes ikke bare programmerbar design, i henhold til spolenes natur automatisk bytte modus for produksjonslinjer for å oppnå bedre produksjon effektivitet og redusere frekvensen av utstyrsvedlikehold formål,

Og stålrullspaltemaskinen kan også bruke endelbunn og separat overføringsstruktur, bidrar til å bedre stivheten til den mekaniske konstruksjonen, samtidig som skjærbladets vibrasjonsamplitud reduseres, forbedrer spinnkvaliteten. Under normale omstendigheter blir spole Slitter brukt sammen med uncoiler og winder, og disse typer enheter ekspansjon og sammentrekning av den hydrauliske sylinderen med ett stykke design, lav svikt rate.

Ikke bare det, er spindelspjeldets hovedaksel også utstyrt med en høy effektivitets skivspenningsbremsekombinasjon, som justeres av lufttrykkskretsen og automatisk gjør en momentan spenningsbremsevirkning under visse forhold for å hindre stålspolen fra å slippe ut ulykken. Mer spesifikt fungerer det automatisk med produksjonslinjer for å øke produktiviteten.

Coil kutte maskin skjæring kniv aksel referanseplan amplitude presisjon er mindre enn 0.006mm, kan bedre utvide verktøyets levetid og sikre produktets nøyaktighet; kombinert med god fleksibilitet, høy friksjonskvalitet ullfilt stoff som en rett trykkspenningsdempende struktur for å sikre jevn drift av utstyrsproduksjon.

I hele stålrullspaltemaskinen separerer og presser kroppen kroppen til å adoptere væsken for å muliggjøre fjerning av trykkrykkombinasjonen, for å stabilisere trykket, øker automatisk ettersom spiraldiameteren øker, og presser alltid stålspolen effektivt , kan ikke bare forbedre det ferdige produktsporing Nærheten, men også for å sikre kvaliteten på kutting.

http://www.pxslitter.com/


produkter
Slitting series
Leveling serier
Flat stålserier
Coil upender
Tlf: + 86-510-83208381
Mob: + 86-13951579100
Legg til: 76 # Qianluo Load, Huishan District,
Wuxi, Jiangsu, Kina
E-post: wxpx0510@163.com
Forespørsel