Hjem > Utstilling > Innhold
Produktkategori

Slip-differanse aksel og gass ekspansjon aksel av slitter

Wuxi Puxin Machinery Factory | Updated: May 24, 2017

Slip-differanse aksel og gass ekspansjon aksel av slitter
Oppblåsbare akselen er en spesiell type tilbakespoling, utløpsrulle, det vil si etter at høytrykksoppblåst overflate (refererer til nøkkelstangen) kan heves akse, akselen som overflatepartiet (nøkkelstangen) trekkes raskt inn. Navnet er diversifisert, også kalt lufttrykkaksel, ekspansjonsaksel, ekspansjonsgasaksel, oppblåsbar rulle, pneumatisk aksel, trykkaksel, gasshøvelulle.
Kjennetegn:
1: Oppblåsbar driftstid er kort, gassekspansjonsakselen og papirrørseparasjon og -plassering bare 3 sekunder kan fullføre oppblåsbar og utladningsgassen, trenger heller ikke å dele akselens ende av en del som kan lukkes Med papirør okklusjon.
2: Papirrørplasseringen er enkel: å puste opp og slippe ut handlingen, bevegelig og fast papirrør på akseloverflaten på en hvilken som helst posisjon.
3: Tung belastning: Kan baseres på kundens faktiske behov for å bestemme størrelsen på skaftdiameteren, og bruken av høyfast stål, slik at belastningsvekten øker.
4: Den økonomiske effektiviteten er høy: akselkonstruksjonen er en spesiell funksjon, for tykk, tynn, bred, smal, ulike typer papirrør kan alle gjelde.
5: Vedlikeholdet er enkelt, brukstiden er lang: oppblåsbare skaftet er en enkelt del, hver del av konstruksjonen har fast spesifikasjon, kan brukes omveksling for å gjøre vedlikeholdet praktisk. Spesifikasjoner: Det er mange, inkludert 1 tommers, 1,5 tommer, 2 tommer, 2,5 tommer, 3 tommer, 6 tommer, 8 tommer, 10 tommer, 12 tommer, etc.
Slip-differanse Aksel, også kjent som glidende gass-stigende aksel, er en spesiell del av gassakselen, den uavhengige slitasjen og torsjonssettet, og det vil være i stand til å løse hver rulle av materiale på grunn av tykkelse og spenning forårsaket av Avvikling fenomen, kan effektivt forbedre produktkvalitet og ergonomi.
Strukturegenskapene og prinsippet for glidende differanse gassstigende aksel: Den glidende gassstigende akselen har hovedsakelig en dorn, airbag, glidelåse og andre komponenter. Luft inn i luftballongen intern ekspansjon, fremmer hver torsjonsgruppe utadvendt ekspansjon og i henhold til størrelsen på gastrykket som skal settes og hver torsjonsgruppe med glidemomentverdien, er det enkelt å kontrollere hver rulle av materiale på maskinspenningsjusteringen.
Den glidende gassstigerakslen brukes hovedsakelig til striputstyr med høye kvalitetskrav og hurtig hastighet.
Slip-type gassstigende aksel Tekniske parametre: Slip-type gassstigende aksel kropps ytre diameter φ 75mm, Ytre diameter φ 78mm, egnet for papirrør φ 76 ± 0.2mm.

produkter
Slitting series
Leveling serier
Flat stålserier
Coil upender
Tlf: + 86-510-83208381
Mob: + 86-13951579100
Legg til: 76 # Qianluo Load, Huishan District,
Wuxi, Jiangsu, Kina
E-post: wxpx0510@163.com
Forespørsel