Hjem > Utstilling > Innhold
Produktkategori

Silisiumstålspaltemekanisme på sammenligningene og komponentene i instruksjonene

Wuxi Puxin Machinery Factory | Updated: Jan 13, 2018

Silisium stål slitting maskin, som tilhører metall slitting maskinen. Metallskåremaskinen, den spesifikke klassifiseringen, er en tynn metallbearbeiding maskin, tykk materiale metall slitting maskin og tykk materiale metall slitting maskin disse tre. Ulike punkter på maskinen, som tilsvarer bruken av området, er ikke det samme.

Metal Slitting Machine er hovedsakelig en fôring bil, uncoiler, skole maskin, slitting maskin, avfall kanten svingete maskin, spenning maskin, vikling maskin og utslipp enhet og andre komponenter. Silisiumstålspaltemaskinen, som er en slags metallspaltemaskin, så er dens hovedkomponenter, det samme med metallspaltemaskinen.

Silicon Steel Slitting Machine, sammensetningen av varselet, har hovedsakelig følgende, er:

Basen av silisiumstål slitting maskin er vanligvis laget av stål og stålplate sveiset, og etter en kvalitativ behandling.

På enheten er det også aktiviteter og festet poengets bue, uansett hva det er, 2 sveiset stålplate, og etter aldringsbehandlingen.

Silisiumstålspaltemaskin i akselen, bores av 40Cr, og inn i quenching og annen behandling. I tillegg på arboret er det diameter, effektiv lengde og andre viktige parametere. Slår på knivakselen, de generelle bestemmelsene på ikke mer enn 0,02 mm, mengden skulderbetting, den kan ikke være større enn 0,01 mm. I tillegg er knivakselen låser, er mutteren vanligvis brukt til å oppnå.

http://www.pxslitter.com/


produkter
Slitting series
Leveling serier
Flat stålserier
Coil upender
Tlf: + 86-510-83208381
Mob: + 86-13951579100
Legg til: 76 # Qianluo Load, Huishan District,
Wuxi, Jiangsu, Kina
E-post: wxpx0510@163.com
Forespørsel