Hjem > Utstilling > Innhold
Produktkategori

Hydraulisk aluminiumspiral spaltelinjeinnføring

Wuxi Puxin Machinery Factory | Updated: Dec 21, 2017

For å sikre kvaliteten på produksjonslinjemateriellet, må vi være oppmerksom på inspeksjons- og akseptarbeidet for den hydrauliske aluminiumspiralspalten. Som bruker bør vi fullføre den statiske presisjonstesten for hydraulisk aluminiumspiralspaltelinje med utstyrsproducenten. Hvis den kvalifiserte saken ytterligere aksept.

Kan bruke kvadratpolen til å måle forskjellen mellom skuldrene på to aksler i kappelinjen til den hydrauliske aluminiumspolen forutgående. Etter å ha kjennet av avviket, plukk ut to tynne ringer fra den medfølgende tynne ringen, gjør forskjellen deres lik Denne avviket, og deretter montert på arbor for å kompensere for denne avviken.

På denne måten har den hydrauliske aluminiumspiralspaltlinjen betingelsene for å fullføre den første spalteskåret, kutte for å kjenne det første gapet i fremtiden når alt skjærebasis, det må gjentas, nøyaktig bestemme de to tynne ringene forskjellen er nøyaktig ; i tråd med standard saken kan det være to sett med tynn ring fast.

Ovennevnte grunnleggende aksept av den hydrauliske aluminiumspiralspalten kan settes inn i oppstart og prøveproduksjon. Verktøyene og verktøyene som kreves for hydraulisk aluminiumspiral skjæringslinje feilsøking, må være i overensstemmelse med spesifikasjonene. Nummeret er bestilt, men må være oppmerksom på sikkerheten.

Hydraulisk aluminiumspole skjæring linje debugging, må vi absolutt sikre bladene og andre verktøy på begge sider av det rene, fordi noe søppel, støv, fettstoffer, fiber vil alvorlig påvirke skjære nøyaktigheten; Hvis nødvendig, vask deretter med bensin, Påfør olje og installer kniv.

http://www.pxslitter.com/


produkter
Slitting series
Leveling serier
Flat stålserier
Coil upender
Tlf: + 86-510-83208381
Mob: + 86-13951579100
Legg til: 76 # Qianluo Load, Huishan District,
Wuxi, Jiangsu, Kina
E-post: wxpx0510@163.com
Forespørsel