Hjem > Utstilling > Innhold
Produktkategori

Kontrollmodus for Slitting Machine

Wuxi Puxin Machinery Factory | Updated: Aug 14, 2017

Det er mange typer styringsmåter av det elektrohydrauliske servosystemet til slitsmaskinen. Ifølge dataanalysen kan utgangsstrøm og trykk deles inn i følgende tre typer:

1. trinns motorstyringsskjema

Et datasystem består av en digital signalutgang til inngangspulser til trinnmotorstyreren, trinnmotorens rotasjonsnummer bestemmes av antall impulser inngang, motorhastigheten bestemmes av frekvensen av inngangspulsen. Stepper motor vinkel gjennom overføringsenheten gjennom en rekke endringer, og til slutt bli ventilåpningen, det vil si, vi sier vanligvis at strømmen endres, digital strømningsventil er så dannet.


2. Digital til analog konverteringskontroll form

Slitting machine bruker servo ventil eller proporsjonal ventil for å realisere elektro-hydraulisk konvertering. Den digitale mengden som genereres av datasystemet, omdannes til analog styrestrøm av en digital til analog omformer, og styrestrømmen påføres inngangen til servoventilen eller proporsjonalventilen, og tilbakemeldingssignalet omdannes til digital mengde av en digital til analog omformer for å gå inn i datamaskinen. Denne typen analog til digital konvertering styringssystem benytter høy presisjon venter punkt og høy frekvens tilsvarende servo ventil. Dette kontrollsystemet er fordelaktig for å innse presisjonsservo-kontroll.


3. Kontrollmodus for høyhastighets på-av-ventil

Den høyhastighets motoren på motoren brukes til å drive den faste ventilen direkte eller indirekte, og det digitale signalet forsterkes for å styre frontventilen. Høyhastighetsbryterventilen har henholdsvis to tilstander, på og av, gjennom de to tilstandene for å matche signalet, tilbakemeldingssignalet gjennom sampler og deretter i form av digital overføring til datastyringssystemet.

Slitting machine

Hvis du er interessert i våre produkter, vennligst kontakt oss!
Wuxi Puxin Machinery Factory
Kontaktperson: Peijun Guo
Mob: + 86-13951579100
Tlf: + 86-510-83208381
Faks: + 86-510-83209882
Legg til: 76 # Qianluo Load, Huishan District, Wuxi, Jiangsu, Kina
E-post: wxpx0510@163.com
Nettsted: http://www.pxslitter.com

produkter
Slitting series
Leveling serier
Flat stålserier
Coil upender
Tlf: + 86-510-83208381
Mob: + 86-13951579100
Legg til: 76 # Qianluo Load, Huishan District,
Wuxi, Jiangsu, Kina
E-post: wxpx0510@163.com
Forespørsel