Hjem > Utstilling > Innhold
Produktkategori

CNC slitting enhet i driftsprosedyrene

Wuxi Puxin Machinery Factory | Updated: Jan 27, 2018

Før du bruker CNC-spaltenheten, bør du ta vare på PPE, inkludert overalls, hjelmer og arbeidssko, og andre relaterte gjenstander. Deretter, når du bruker CNC slitting enheter, er oppmerksomhet for å kontrollere utstyret ovenfor ikke rusk, i så fall skal det rengjøres. Når maskinen går, kan den ikke plassere noe på sin roterende del.

CNC slitting enhet kan ikke lagres rundt brannfarlige og eksplosive materialer, denne gangen bør være forsiktig brann sikkerhetstiltak; Kontroller oljetanken som ikke er normalt oljenivå, se om forringelsen av oljekvaliteten, smørepunktene for hver det skal smøres; sjekk kontrollventilen, røret, bladet og spindelen, og andre deler ikke er der, eller slitasje, kontroller at bolten ikke løsner seg; sjekk den elektriske kretsen er ikke skadet, den elektriske boksen er ikke der Lukt eller unormal.

CNC slitting enhet i operasjonen, den første er å være oppmerksom på må være å starte sirkulerende vann, start kaldt vann sirkulasjon på samme tid bør sjekke utstyret fungerer ikke riktig; Slå på strømmen, kontroller at strømlampen lyser, start motoren, la motoren gå i 30 sekunder til 1 minutt, kontroller motoren i løpet av perioden for å sikre normal drift av motoren, det er ingen unormal lyd.

CNC slitting enhet av jogging operasjonen, etter lukking av tårnet for å sjekke knivkanten av situasjonen og festingen av bolten, og trykk deretter; utstyr, kontinuerlig eller en enkelt operasjon i tilfelle en utbrudd Når situasjonen er oppmerksom, trykk på nødknappen. Ved kutting skal utslippssiden være strengt forbudt stasjon.

CNC slitting enhet i operasjonen, under kutting og pressing tilbake, denne gangen tårn bør være åpen; På dette punktet, CNC slitting enheten etter operasjonen, ta hensyn til trykk Under stoppknappen, slå av strømmen, rengjør helsen til utstyret, gjør en god jobb med regn og fuktighet beskyttelse.

http://www.pxslitter.com/


produkter
Slitting series
Leveling serier
Flat stålserier
Coil upender
Tlf: + 86-510-83208381
Mob: + 86-13951579100
Legg til: 76 # Qianluo Load, Huishan District,
Wuxi, Jiangsu, Kina
E-post: wxpx0510@163.com
Forespørsel