Hjem > Utstilling > Innhold
Produktkategori

CNC kutt lengde på linjens funksjoner og funksjoner

Wuxi Puxin Machinery Factory | Updated: Jan 02, 2018

CNC kutte lengden på linjen er hovedsakelig fra bilen, uncoiler, den midtre broen, leveler, slitting maskin, skjære maskin, mottak bord, hydraulisk pneumatisk system, CNC system og andre deler montert; På denne bakgrunn er CNC-kappelengdelinjen også utstyrt med høy presisjon servomotor, pålitelig hydraulisk system og høyteknologisk nivå av programmerbart styringssystem for å sikre nøyaktig fôring og kutting.

CNC kutelengde på linjen om mange enheter, men hver har sine egne unike egenskaper, for eksempel bilen kan bevege seg opp og ned om venstre og høyre, slik at materialet i avviklingsbevegelsen nøyaktig; og midtbroen brukes til å lede materialet fra grunnskolen til finskolen, bidrar til hastigheten på toskole maskinutjevning.

Hovedpunktet er CNC-kuttelengden på kappemaskinen, som bruker en CNC-kontroll, ikke bare kuttingeffektivitet, og kuttnøyaktigheten er også veldig nøyaktig. På grunn av dette har CNC kutelengde linje funksjonen til å kutte materiale automatisk.

Samtidig kan CNC-skjæring av lengden på linjen også være en rekke spolematerialer, avretting, utjevning, skåret i størrelse, forskjellige spesifikasjoner av det horisontale tverrsnittet av platen, og automatisk stablet pent, ikke bare betydelig forbedre produksjonseffektiviteten, redusere kostnadene, men også sikre produktkvalitet, sterkt øke markedets konkurranseevne bedrifter.

CNC kutt lengde linje har ikke blitt mye brukt i kaldvalset spole, varmtvalset spiral, rustfritt stål spiral, galvanisert stål spiral kutt, kutte en rekke faste lengde plate, egnet for rustfritt stål produkter, Elektriske apparater, kjøretøy og maskineri industrien.

http://www.pxslitter.com/


produkter
Slitting series
Leveling serier
Flat stålserier
Coil upender
Tlf: + 86-510-83208381
Mob: + 86-13951579100
Legg til: 76 # Qianluo Load, Huishan District,
Wuxi, Jiangsu, Kina
E-post: wxpx0510@163.com
Forespørsel