Hjem > Utstilling > Innhold
Produktkategori

Påføring av magnetisk partikkelkobling i slitting machine

Wuxi Puxin Machinery Factory | Updated: May 24, 2017

Slitter er en bred papir eller tynn film i et bredt spekter av smale materialer av mekanisk utstyr, ofte brukt i papirmaskiner og trykkeri- og pakkemaskiner.
Den tidligere slitter magnetiske pulver kobling hastighet kan ikke være høy, fordi i drift av høyhastighets friksjon forårsaket av magnetisk pulver, noe som resulterer i høy temperatur, forkorte sitt liv, vil alvorlig bli sittende for å dø, slik at maskinens drift er blokkert, Å produsere alvorlige konsekvenser. Alvorlig innvirkning på produktiviteten.
Den tradisjonelle kontrollplanen til slitteren er å bruke en stor motor for å drive akselen til den uttrekkbare valsen, og den magnetiske pulverkobling blir lagt på hjulet for å kontrollere motstanden som frembringes ved å justere strømmen av magnetpartikkelkoblingen for å kontrollere spenningen Av materialoverflaten. Magnetisk pulver kobling og magnetisk pulver brems er en spesiell automatisering komponenter, den er fylt i arbeidsgapet av magnetisk pulver overføring dreiemoment, endre den magnetiske strømmen kan endre magnetiske tilstand, og deretter justere overføring dreiemoment. Den kan brukes til trinnløs hastighetsregulering fra null start til synkron hastighet, og den passer for hastighetsreguleringssystem med høy seksjon og liten kraft. Det brukes også til å justere dreiemomentet ved å justere strømmen for å sikre en konstant avvikling eller tilbakespoling av spenningsstyringssystemet under vikling.

produkter
Slitting series
Leveling serier
Flat stålserier
Coil upender
Tlf: + 86-510-83208381
Mob: + 86-13951579100
Legg til: 76 # Qianluo Load, Huishan District,
Wuxi, Jiangsu, Kina
E-post: wxpx0510@163.com
Forespørsel