Hjem > Utstilling > Innhold
Produktkategori

Analyse på problemet med Kaiping line control system

Wuxi Puxin Machinery Factory | Updated: May 24, 2017

Unwinding, nivellering, skjæring, stabling produksjonslinje referert til som Kaiping linje. Dens oppgave er å rulle utstrekningen av stålplaten, etter behovene til produktet skåret i forskjellige lengder, meter i stakken etter lasting av forsendelsen.
For tiden vedtar Kaiping-linjen for det meste automatisk styring, som brukes som følgende typer kontroller: Shan Industrial Control-maskin, det er for det meste sett i den store Kaiping-linjen med flygende skjærkontroll. Shan Programmerbar kontroller PLC PLC anti-interferens evne, stabil og pålitelig arbeid, det er mange Kaiping linje ved hjelp av PLC kontroll. Shan single-chip Mikrocomputer, den er spesielt egnet for industriell kontroll av den spesielle mikrokontroller, i bilindustrien, maskinverktøy, hvitevarer og mange andre felt er mye brukt. Det er bevist at praksis med single chip microcomputer applikasjonssystem har mange fordeler, for eksempel lavkost, fleksibel utgangsform, og vanlige feilbrukere kan håndtere anti-interferensproblemet. Shan-telleren, telleren i Kaiping-linjen er vanligvis en enkel skjæreposisjonering, det er vanskelig å oppnå noen av de spesielle kravene til brukerne. Analyse av Kaiping linje produksjonsprosess Kontrollprosess, vanlig 8-bits mikrokontroller er fullt kompetent, hovedsakelig for å løse anti-interferens og posisjonering nøyaktighet av to store problemer.
Komposisjonen av Kaiping-linjens numeriske styringssystem basert på mikrofon med enkeltbrikke, Kaiping-linjen NC-systemdiagrammet er vist på fig. 1, av MCU, tastatur, skjerm, 4 ganger dobbel Frekvens dobbelt motfrekvenskrets, pulsgiverens signalkondisjoneringskrets, relédrevskrets og så videre på flere deler. Monolitisk datamaskin 89s51 er kontrollkjernen til systemet, dets instruksjonssystem og så videre er identisk med 89C51, men prisen er billigere, er 89c51 substitusjonsprodukt. Klaviaturet brukes til å angi driftsparametere som lengden på arbeidsstykket, antall kontinuerlig bearbeiding, forhåndsbremsingsavstand, akselerasjonskoeffisient og retardasjonsfaktor. Dette systemet bruker PC-maskinens XT-type standard tastatur. Hver trykknapp, standardtastaturet utfører nøkkelen som svarer til 2-byte skannekoden, tastaturutgang 1-byte-skanningskode, gjennom grensesnittkretsen til enkeltbrudd 1-interrupt-forespørsler, MCU i interrupt serviceprogramanalysen Skannekode Og generer de tilsvarende nøkkelverdiene. Standard-tastaturet fungerer pålitelig, eliminerer programvaren til å riste, forespørselsnøkkelen og så videre, forårsaker at den monolitiske prosessoren har mer tid til å håndtere kontrolloperasjonen i produksjonsprosessen.
2 sett med LED-syv-segment monitor display system kjørestatus, driftsparametere, parameter innstillingsverdi og så videre. Bare i hvert digitalt rør i COM-enden av 1-grense motstandsdesign, forenkling av krets og ledninger, blir visningseffekten ikke redusert. Pulsgiver er en slags roterende pulsgenerator, som gjør den mekaniske vinkelen til elektrisk puls, som kan brukes som posisjon deteksjon og hastighetsdetekteringsenhet i NC maskinverktøy og arkskjæringssted. Pulsgiveren er delt inn i fotoelektrisk type, kontakttype og type elektromagnetisk induksjon type 3. Den fotoelektriske pulsgiveren er pålitelig og mye brukt.
Den fotoelektriske pulsgiveren produserer to sett med nåværende signaler, A og B, som er omtrentlige for sinusbølgen ved gitter under rotasjon. Signal A og B faseforskjell på 90 °, ved å forstørre plast i en firkantbølge. Det er også en "one-turn puls" kalt Z-fase puls gjennom gitteret. Z-fase pulser brukes ofte til å generere datapunktene til et maskinverktøy, eller som et feilkorreksjonssignal.

produkter
Slitting series
Leveling serier
Flat stålserier
Coil upender
Tlf: + 86-510-83208381
Mob: + 86-13951579100
Legg til: 76 # Qianluo Load, Huishan District,
Wuxi, Jiangsu, Kina
E-post: wxpx0510@163.com
Forespørsel