Hjem > Produkt > Brikettmaskin
Produktkategori

Jern pulver, sagflis Briquette trykk maskiner med høy effektiv nyeste teknologien

Briquetting maskin Briquetting maskin brukes hovedsakelig for støpejern, stål, kobber, aluminium, høy kvalitet mineral pulver og andre metall råvarer direkte gjennom høytrykk direkte inn 3 ~ 6 kg med sylindriske eller annen form av kaken, i rekkefølge å forenkle lagring og...

Sende bookingforespørsel

Produktdetaljer

Briquetting maskin

Briquetting maskinen hovedsakelig brukes for støpejern, stål, kobber, aluminium, høy kvalitet mineral pulver og andre metall råvarer direkte gjennom høytrykk direkte inn 3 ~ 6 kg med sylindriske eller annen form av kaka, for å forenkle lagring og transport redusere utvinning og gjenvinning prosess for transport, smelting tap.


Serien utstyret består hovedsakelig av følgende komponenter:

Hovedmotoren består av en ramme, en viktigste hydraulisk sylinder, en pusher hydraulisk sylinder, en Bunn platen hydraulisk sylinder, en samsvarende dør ramme og en dør og et presserende hode.

Slag i dør og trykk blokken er utstyrt med høy styrke slitesterke stål som kan byttes ut raskt. Frontprogram slag av modellen LINDUR - leveres med en slitesterk punch og en presserende ring som er enkle å demontere og installere, dermed forlenge levetiden for stål ringen. Relevante deler er spesielt herdet eller smidd i nødvendige deler.

Hydraulisk stasjon: det består av motor, hydraulisk pumpe, pumpe beskyttelse enhet, profesjonell kontroll ventil blokk og rør systemet brukes til å koble trykk blokk maskin. Rimelig design, stabil kvalitet. Utstyrt med kjølesystem å hindre utstyr fra kontinuerlig drift på grunn av overoppheting av olje temperatur.

Konsoll: det består av elektriske systemet og PLC kontrollsystem.
Anvendelse:

Uten å legge noen tilsetningsstoffer, en rekke partikler, pulver av støpejern, aluminium, kobber, magnesium, Titan og molybden kan trykkes i høy tetthet blokker, som kan direkte kastet og smeltet bort, således høyeste slankende kostnader og kostnader.


Wuxi Puxin maskiner fabrikk

Kontakt: Peijun Guo

Mob: +86-13951579100

Tlf: +86-510-83208381

Faks: +86-510-83209882

Legg: 76# Qianluo belastning, Huishan distriktet, Wuxi, Jiangsu, Kina

Epost: wxpx0510@163.com

Nettsted: http://www.pxslitter.com

Velkommen til kjøpe våre jern pulver, sagflis briquette trykk maskiner med høy effektiv nyeste teknologi. Som en av de ledende Kina produsenter og leverandører i dette feltet tilbyr vi også tilpasset tjeneste med lav pris. Vær fri til å nyte våre kvalitetsprodukter laget i Kina. For tilbudet, Velkommen til å kontakte vår fabrikk.
Beslektede produkter

Send your message to us

produkter
Slitting series
Leveling serier
Flat stålserier
Coil upender
Tlf: + 86-510-83208381
Mob: + 86-13951579100
Legg til: 76 # Qianluo Load, Huishan District,
Wuxi, Jiangsu, Kina
E-post: wxpx0510@163.com
Forespørsel